Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ηλιοβασίλεμα!

Μερικές φορές σκέφτομαι πόσο θα ήθελα να ήσουν εδω, ή τουλάχιστον να είμασταν στην ίδια πολή (το που δεν έχει σημασια) έτσι να ώστε να μπορώ να μοιραστώ τις σκέψεις, απορίες, προβλήματα και γενικά την καθημερινότητα μου μαζί σου! Ας πούμε όταν πήγα να δω τον Τζέσι, τράβηξα κάτι απιστευτες φωτογραφίες την ώρα που έδυε ο ήλιος (ήταν ακομα πιο  "απίστευτο" να το βλέπεις την ώρα που συμβαίνει!) και αν είμουν κοντά σου θα τις είχα ήδη μοιραστεί μαζι σου για παραδειγμα, που ξέρω πόσο σου αρέσουν τα διαφορετικά χρώματα του ουρανού!

 'Οπως έλεγε και ο μπαμπάς, στην Ελλάδα βλέπεις μικρόοοο ουρανάκι, και εδω βλέπεις μεγάαααλη ουρανάρα! Ένα δίκιο το'χει!! (Μπορείς να κάνεις κλίκ πάνω στην κάθε φωτό αν θέλεις να δεις τις λεπτομερειες και τα χρωματα πιο καθάρα)
Αλλα, τι να κάνουμε, καλώς ή κακώς έτσι εχουν τα πράγματα. Δεν χρειάζεται να κλαίμε την μοίρα μας ούτε να αφήνουμε τους εαυτούς μας να μας πάρει απο κατω, γιάτι δεν καταφέρνουμε τίποτα με αυτόν τον τρόπο! Τι κάνουμε τώρα είναι το θέμα, σωστά!? Θετικές σκέψεις μόνο :) ----->Μαμά..... αυτές οι ανω κάτω τελείες διπλα στην παρένθεση, σημαίνουν "χαμογελακι" (αν γείρεις το κεφάλι στα αριστερά και το κοιτάξεις, θα δείς που βγάζει νοήμα αυτο που λέω χαχα).

Αυτά λοιπόν για σήμερα.

Σ'αγαπώ πολύ, Χ.Π.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου